Viktig info til alle med passeringsbrikke!

Info til alle som har hvit passeringsbrikke for bruk på automatbommen i Fallet.

Vi har omsider fått på plass en stabil kontakt med bomsystemet, og dermed bedre styring av brikkene. De brikkene det ikke er betalt sesongavgift for, er nå sperret, men kan åpnes av undertegnede etter betaling av årsavgift. Det er også lagt inn tidssperre for bruk, slik at det ikke blir adgang til å slippe gjennom «halve slekta» på samme kort.

Vi er helt avhengig av billettinntektene for å kunne opprettholde en farbar veg. Kort fra andre vegselskaper, Coop-kort, spillerkort fra Norsk Tipping og lignende, vil fortsatt ikke virke, men noen skal ha for forsøket.

Har du spørsmål, kontakt kasserer/billettansvarlig.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.