Billetter

For å finansiere vedlikehold og drift av vegen, er vi avhengig av inntekter fra vegbom. Grimsdalsvegen SA overtok i 2017 vegen fra Eftansåe til Hellberget fra Dovre kommune, og fusjonerte med Haverdalsvegen. Vi har også overtatt vegene opp til hver setergrend i Grimsdalen. Dette betyr at vi nå har ansvaret for vedlikehold av 64 km. veg.

I begge ender av vegen (ved Eftansåe og i Fallet) er det satt opp elektroniske bommer. Her kan det kun brukes Visa/Mastercard (uten pin-kode) og sesongkort. Det er ikke mulig å bruke kontanter.

Alle som nå har hytter, ”måsåhus” eller setrer innenfor de to bommene, nå må kjøpe sesongkort eller betale for hver enkelt tur.

Priser gjeldende fra og med sesongen 2017:

  • Enkelttur: 100,-
  • Sesongkort: 1000,-
  • Sesongkort bruksberettigede: 1000,-
    • Sesongkort nr. 2 for bruksberettigede: 500,-
  • Deopositum for sesongkort-brikke: 200,-

Sesongkort

Sesongkort fås kjøpt ved å kontakte billettansvarlig. For å kunne passere de elektroniske bommene med sesongkort trengs en passeringsbrikke som fås tilsendt eller kan hentes.

For å aktivere passeringsbrikken må sesongavgiften betales. Dette gjøres ved første passering i en av bommene. Kortet holdes da opp mot leseren i bommen, og du vil få beskjed om å sette inn bankkort og betale kr. 1000,-. Sesongavgiften skal ikke betales til konto!

For bruksberettigede med to kort, skal det røde aktiveres først og deretter det grønne på samme måte.

Les mer om: Sesonginformasjon