Sesongstart 2017 – vi fusjonerer

Grimsdalsvegen SA har i år overtatt vegen fra Eftansåe til Hellberget fra Dovre kommune, og fusjonert med Haverdalsvegen. Vi har også overtatt vegene opp til hver setergrend i Grimsdalen. Dette betyr at vi nå har vedlikeholdet av 64 km. veg, mot tidligere 35 km. I den forbindelse ser vi oss nødt til øke bomavgiftene, billettprisene for fra og med sesong 2017 finner du her.

Det vil i løpet av våren bli satt opp elektronisk bom ved Eftansåe, slik at alle nå kan kjøre alle vegene for samme billett. Jobbern med bommen er allerede i gang, følg oss gjerne på Facebook for oppdatert informasjon!

Bomvokter Kjell blir å finne i gamle bomhuset som pensjonist og lokal kjentmann, men han selger sesongkort for oss de første tre ukene. Han har fortsatt avtalen med Dovre Fjellstyre om salg av fiskekort.

Merk at det nå kun er mulghet til å betale med VISA eller Mastercard hos Kjell, det vil ikke være mulig å betal med kontanter. Bommen i Fallet, samt den elektroniske bommen ved Eftansåe når den er på plass, kan kun brukes med Visa/Mastercard (uten pin-kode) og med sesongbrikke. 

Det ble på siste årsmøte i Grimsdalsvegen bestemt at alle som nå har hytter, ”måsåhus”, eller setrer innenfor de to bommene, nå må kjøpe sesongkort, eller betale for hver enkelt tur.

Om Grimsdalsvegen og Haverdalsvegen

Velkommen til verdens vakreste seterdal!
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.