Grimsdalsvegen åpner 5. juni

Reparasjon og vedlikehold av vegen er i rute. Velkommen til fjells!

Bortsett fra en kjøveskade ved Grønbog har vegen klart seg meget bra gjennom vinter og vårløsning.

Etter bestemmelser på fylkesnivå er første mulige dag vi har lov til å åpne Grimsdalsvegen på 5. juni hvert år. I tillegg må statusen etter vinteren og vårløsning vurderes før vegen kan åpnes.

I år har Grimsdalsvegen klart seg meget bra bortsett fra en kjøveskade som nå er reparert. Vedlikehold som høvling pågår nå denne uken, og vegen vil derfor være åpningsklar til søndag 5. juni. Vi ber om at besøkende likevel kjører etter forholdene og tar hensyn til eventuell gjenstående vedlikeholdsarbeid.

Åpningen av Haverdalsvegen er foreløpig i rute til 15. juni.

Kjøp billett på YouPark.no

Vi går nå inn i vår andre sesong med vårt nye, helautomatiske bomsystem. Kamera sørger for at ditt bilskilt blir avlest ved passering, og du kan velge å betale billetten innen 48 timer for å unngå fakturagebyr. Dette gjøres på YouPark.no med betalingskort eller Vipps.

Stadig flere over hele landet bruker tilsvarende bomsystem, og vi anbefaler derfor at du oppretter en bruker på YouPark.no hvor du trygt kan knytte opp betalingskort og aktuelle kjøretøy med registreringsnummer. Enkeltbilletter vil dermed bli trukket automatisk fra ditt registrerte kort ved passering, og du slipper å få faktura med gebyr i posten i etterkant.

Dette gjøres også ved kjøp av sesongkort i Grimsdalsvegen. Her kan du i tillegg velge automatisk årlig fornying av ditt sesongkort. Se mer informasjon om priser her.

Om Grimsdalsvegen og Haverdalsvegen

Velkommen til verdens vakreste seterdal!
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.