Nye sesongkort

Viktig informasjon til alle med sesongkort i Grimsdalsvegen – Haverdalsvegen.

Vi vil i løpet av høsten fornye våre bomstasjoner, og vil derfor sende ut nye sesongkort til alle som har betalt for 2019. Kortene går ikke om hverandre, så vi må be alle om å ta med seg både gamle og nye kort helt til den dagen fornyelsen skjer. De gamle kortene kan kastes når nye kan tas i bruk.

Daglig bruk blir som før, med et svart lesefelt omtrent midt på stasjonen. Det som blir nytt, er at fornyelse av kort, foretas i bomstasjonen ved første passering på ny sesong. Det skal derfor IKKE betales direkte inn til konto som tidligere.  De som har passeringsbrikke, og som ikke har betalt for 2019, må betale inn sesongavgift på 1000,- til konto 2085.27.12784 for å få ny brikke tilsendt.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.