Vegstatus 2020 og viktig informasjon om sesongkort

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Gode brukere av Grimsdalsvegen og Haverdalsvegen

Som de fleste har fått med seg, er det rikelige mengder med snø igjen i fjellet. Grimsdalsvegen har fast åpningsdag 5.juni, og Haverdalsvegen 15.juni. På grunn av de rådende forhold, er det ikke sikkert vegene blir farbare til disse datoene. Oppdateringer vil komme her på nettsiden og på Facebook-siden vår.

Sesongkort for 2020 betales direkte i bommen ved første passering!
Det skal IKKE forhåndsbetales til konto.
Hold kortet opp mot lesefeltet, og følg instruksjonene på skjermen. Bommen tar imot Visakort og Master-card, men dessverre ikke Vipps. Avgiften er den samme som før; kr. 1 000,-. De som ikke betalte i 2019, men som ønsker å betale i år, må kontakte kasserer for utdeling av nytt kort. Nye brukere som ønsker sesongkort, må også kontakte kasserer.

Kontaktinformasjon finner du her.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.