Vi bytter til NorgesBom

Fra og med årets sesong blir bommene helautomatiske med betaling via Internett.

NorgesBom har kunder over hele landet, og vi har vurdert dem til å være vår beste samarbeidspartner for å kunne opprettholde inntekt til å vedlikeholde vegen i fremtiden. De nye bommene på Dovre og i Fallet blir nå uten fysiske bomarmer. I stedet vil kamera lese og registrere bilskiltene og dermed knytte passerende opp mot både sesongkortinnehavere og de som vil kjøre enkeltturer.

Prisene vil være som før; kr. 1000, for sesongkort, kr. 100,- for enkelttur og kr. 500,- for sesongkort nummer to for bruksberettigede.

Registrer deg enkelt på forhånd

Vi anbefaler å ta en titt på den nye betalingsløsningen i forkant av sesongåpning. Kort fortalt betaler du nå for konkrete biler via nettsiden youpark.no – både for sesongkort og for enkelttur. En enkelttur kan du betale i etterkant innen 48 timer for å unngå fakturagabyr.

Vi har laget en forenklet bruksanvisning på hvordan dette gjøres, som du kan laste ned her.

NorgesBom sin egen mer omfattende bruksanvisning kan du laste ned her.

Fra og med åpning av vegen tidligst 5. juni skal det nye systemet være operativt, og jobben med både den tekniske løsningen og graving av fundament er allerede godt i gang. Deriblant skal alle med eksisterende sesongkort ha fått beskjed om ordning for retur av kort og utbetaling av depositum.

Om Grimsdalsvegen og Haverdalsvegen

Velkommen til verdens vakreste seterdal!
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.