Grimsdalsvegen åpner i dag 12. juni

Fra brøyting av Grimsdalsvegen 4. juni. Store snømengder har utsatt årets åpning.

Vi har den store glede å kunne meddele at Grimsdalsvegen – fra Eftansåe til Fallet – blir høvlet og saltet i dag. Vi kan derfor åpne vegen i dag fredag 12. juni ca. kl. 16 00. Det må påregnes noe vegarbeid framover, og det kan være løs grus. Vi henstiller alle til å kjøre forsiktig, og ta hensyn til anleggstrafikken. Noen oppstikkere blir det ikke gjort noe med før helga, spesielt ytre vegen på Tverrlisætra og opp til Mesætra er dårlige, og ikke kjørbare med vanlig personbil. Satsene i bommen er som før; kr. 100,- for enkelttur, og kr. 1 000,-for sesongkort. Disse betales i bommen.

Vegen til Haverdalen blir ikke åpnet i dag. Der er det normal åpningsdato 15. juni. Det ligger fortsatt snø i vegen, så åpning kan bli utsatt også her. Siste del av brøytingen vil foregå i helgen, så får vi ta en ny vurdering da.

Følg oss gjerne på Facebook for jevne oppdateringer.

Om Grimsdalsvegen og Haverdalsvegen

Velkommen til verdens vakreste seterdal!
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.